Futsal U21: vereség Szlovéniában

(fotó: futsalhungary.hu)

Korosztályos futsalválogatottunk 5-1-es vereséget szenvedett Szlovéniától Ljutomerben.

Frissen kezdték a mérkőzést a mieink, a hatodik másodpercben Klacsák Bence révén máris megszereztük a vezetést. Ezután sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy elterveztük, a szlovénoknak két pontrúgásból és egy kontratámadás végén is sikerült bevenniük a kapunkat, így hazai előnnyel mentek a szünetre a csapatok. A második játékrészben nem sikerült szépítenünk, míg ellenfelünk további két gólt szerzett, kialakítva az 5-1-es végeredményt. Válogatottunknak van lehetősége a javításra, ugyanis szerdán ismét összecsapnak a felek, ezúttal Zalaegerszegen.

Fehér Zsolt, a mienk szövetségi edzője a vereség ellenére nem volt elégedetlen a csapat hozzáállásával.

– Fegyelmezetten és agresszívan játszottunk, a pontrúgások levédekezése terén még van javítanivalónk, hiszen három gólt is rögzített szituációból kaptunk. Ez a szlovén csapat korosztályában rendkívül erős, azt kaptuk amire számítottunk. Úgy érzem, tavalyhoz képest fejlődött az együttesünk, jó úton járunk. A holnapi mérkőzésen szeretnénk kijavítani a hibáinkat – mondta Fehér Zsolt az mlsz.hu-nak.

Szlovénia-Magyarország 5-1 (3-1)

Magyarország: Varsányi Áron – Vas Ádám, Klacsák Bence, Bognár Bálint, Hajmási Milán

Cserék: Boldizsár Márk, Karacs Dániel, Varsányi Áron, Kavalecz Márk, Faragó Lajos, Pál Patrik, Józsa Tamás, Sáhó Kristóf, Rácz Bence, Sipos Gergő

Gólszerzőnk: Klacsák Bence

A második mérkőzésre szerdán 18:30-tól kerül sor Zalaegerszegen, a Városi Sportcsarnokban. A belépés díjtalan.

Forrás: www.mlsz.hu – RSS