A 75. percben véget ért a meccs, annyi gólt kapott a 10 emberrel kiálló magyar csapat

Ez még gombócból is sok.

A 75. percben már 14–0-ra vezetett az Eperjes a Kübekháza elleni bajnoki mérkőzésen a Csongrád-Csanád megyei negyedosztály Tisza-Maros csoport 15. fordulójában, amikor a mérkőzés véget ért – írja a Rangadó.hu a Trollfocira hivatkozva.

A viccoldal ugyan azt írja, hogy a vendégek levonultak, de a bejegyzésük alatti hozzászólások között többen is jelezték, hogy a Kübekháza eleve tíz emberrel állt ki, és mivel a mérkőzés alatt több játékosuk is megsérült, ezért a bíró a 90 perc lejárta előtt lefújta a meccset.

A hazaiak győzelme nem forgott veszélyben, 28 perc után már öt góllal vezettek, a második félidőben pedig nagyjából 4-5 percenként rúgták az újabb gólokat. A csere nélkül érkező kübekházaiak addigra teljesen elkészültek az erejükkel.

Vélhetően ezzel magyarázható, hogy a „vendégek levonulása” sem a mérkőzés jegyzőkönyvében, sem pedig Eperjes Facebook-bejegyzésében nem szerepel (ugyanakkor köszönetet mondtak az ellenfélnek, hogy kiállt a mérkőzésre).

Nyitóképünk Eperjes Facebook-oldaláról származik.

Írta a HVG

A A 75. percben véget ért a meccs, annyi gólt kapott a 10 emberrel kiálló magyar csapat bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.