A Barca bejelentkezett a Milan belsővédőjéért

Spanyol lapinformáció szerint az FC Barcelona vezetősége kapcsolatba lépett Mino Raiola ügynökkel Alessio Romagnoli esetleges szerződtetése ügyében.

Franck Kessié után egy másik lejáró szerződésű Milan-játékosra, nevezetesen Romagnolira is lecsaphat a Barcelona a nyári átigazolási időszakban. Romagnoli aktuális szerződése 2022. június 30-ig szól a Rossonerivel és jelen pillanatban elég valószínűtlen az a forgatókönyv, hogy a következő szezont a Milanban kezdje meg.

Az AS című spanyol sportnapilap állítása szerint az FC Barcelona bejelentkezett Romagnoliért. A katalán együttes kapcsolatba lépett a játékos ügynökével, Mino Raiolával a transzfer lehetőségének megvitatása érdekében. Folyamatban vannak a tárgyalások Raiola és a Barca általános igazgatója, Mateu Alemany között.

Nem titok, hogy Raiola kiváló kapcsolatot ápol a Barcelona elnökével, Joan Laportával, ami elősegítheti a megállapodás elérését a védelem megerősítése érdekében.

Az elmúlt hetekben megjelent híresztelések alapján Romagnolit egy másik klub, nevezetesen a Lazio is szeretné soraiban tudni a következő szezonban. Mivel az olasz belsővédőnek lejár a szerződése a Milannal, így hét év után ingyen válthat klubot.