A Budapest Parkból a Groupama Arénába

Tíz szerencsés nyertes az MLSZ Szurkolói Faluban nyerheti meg a jegyét a Magyarország–Portugália vb-selejtezőre.

Érdemes vasárnap kilátogatni az MLSZ Szurkolói Klub által szervezett Szurkolói Faluba, ugyanis a focis játékok és bemutató programok mellett különböző nyereményjátékokon is részt vehetnek az érdeklődők, amelyeken exkluzív nyereményeket, dedikált mezt és labdát is lehet nyerni. A nyeremények közül kiemelkedik a 20 db jegy az esti mérkőzésre, amellyel tíz szerencsés szurkoló és kísérője nézheti meg élőben a magyar válogatottat.

A játékba a helyszínen kell regisztrálni 18.30-ig, és a regisztráló és kísérője szurkolói kártya vagy Futballkártya számának megadásával lehet részt venni. A nyertesek jegyeit a kártyaszámok alapján nyomtatjuk ki, a jegyeket a stadionnál lehet átvenni a jegyre kerülő adatokkal azonos személyi igazolvány felmutatásával a meccs kezdetéig.

Ugyan a sorsolás csak késő délután lesz, a Budapest Parkban a programok már kora reggel elkezdődnek: 9.30-tól várjuk a legkisebbeket, akik a Szurkolói Falu focis játékai mellett a Budapest Park saját rendezvénye, a Pöttömkert interaktív gyermekprogramjai is várják a kisgyermekes családokat. A délelőtt főszereplője Gryllus Vilmos, aki 11 órától lép fel a nagyszínpadon. A belépés a felnőttek részére 13 óráig 500 Ft, utána a belépés egész délután és este ingyenes. A belépőkből származó bevétel 50 %-át jótékonysági célra fordítjuk: a Piros Orr Bohócdoktoroknak adományozzuk.

Délután a focié lesz a főszerep: a fiatalok és idősek számos focis játékban kipróbálhatják magukat, így lesz rúgáserősség-mérés, indulósebesség-mérés, dekázóverseny, fejelőverseny, célba rúgás és Teqball is. Ráadásul a résztvevők között különféle ajándékokat sorsolunk ki, sőt, korábbi válogatottak megjelenésére is számíthat a helyszínen szurkoló közönség.

A játékok este 7 óráig szórakoztatják a kicsiket és nagyokat, majd DJ Lotfi Begi a leghúzósabb slágerekkel alapozza meg a hangulatot a meccsre. Közvetlenül a vb-selejtező kezdete előtt Hegedűs Henrik vezetésével egy rövid futballszakmai elemzést is láthatnak a Parkban szurkolók.

Az esemény Facebook-oldala itt érhető el, várunk mindenkit szeretettel!

Forrás: www.mlsz.hu – RSS