A Bundesligában folytatja a fiatal argentin hátvéd – sajtóhír

Megbízható sajtóinformációk szerint a tehetséges argentin jobbhátvéd Európába készül szerződni…

(Photo by Satiro Sodré/Eurasia Sport Images/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint megszületett a megállapodás arról, hogy Julián Malatini az argentin Defensa y Justicia együttesétől átigazol a Werder Bremenhez, amely négyéves szerződést köthet új játékosával.

A 22 éves jobbhátvéd a Talleres Córdoba csapatában nevelkedett, amely felnőtt együttesében 2022 végéig 43 tétmérkőzésen játszott. Malatini ezt követően a 2023-as esztendőre kölcsönben a Defensához került, később véglegesítették is. Az Halcón színeiben az elmúlt év során 41 meccsen játszott, rendszeres szereplője volt a Copa Sudamericana előző kiírásában az elődöntőig menetelő csapatnak: 11 nemzetközi mérkőzésen lépett pályára a hazai bajnokik és kupameccsek mellett.

Malatini gyakori résztvevője volt a különböző argentin korosztályos válogatottaknak. Jelenleg is tagja az olimpiai selejtezőre készülő U23-as nemzeti csapatnak, és a hírek szerint a klubváltása ellenére részt vehet az eseményen, így majd azt követően, februárban csatlakozhat új klubjához.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A A Bundesligában folytatja a fiatal argentin hátvéd – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.