A Bundesligában folytatja Dárdai Pál legkisebb fia – HIVATALOS

A német másodosztályú bajnokságban (2. Bundesliga) szereplő Hertha BSC alkalmazásában álló legkisebb Dárdai fivér a következő szezont már a német élvonalban kezdi…

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images for DFB)

A Wolfsburg a szombati napon adott tájékoztatást róla, hogy jövő nyártól hosszú távú szerződést kötött a német másodosztályú Hertha BSC-ben játszó magyar származású fiatal középpályással, Dárdai Bencével.

A Dárdai Pál által irányított berlini együttesben a vezetőedző mindhárom fia szerepelt az aktuális idényben, Dárdai Palkó és Dárdai Márton mellett a család legkisebb fia, Dárdai Bence is lehetőséget kapott a bizonyításra. A 18 esztendős labdarúgó az aktuálisan zajló idényben nyolc másodosztályú bajnokin és egy kupamérkőzésen jutott szóhoz. A klub már néhány héttel ezelőtt közölte, hogy a fiatal játékos nyáron távozik az egyesülettől.

Amíg idősebb testvérei már szerepeltek a magyar felnőtt válogatottban, addig Bence U17-es Európa-bajnoknak mondhatja magát a német korosztályos válogatott tagjaként, de egyelőre nem zárható ki, hogy bátyjaihoz hasonlóan a felnőttek közt ő is szülei hazáját fogja képviselni.

“Fiatal és rendkívül tehetséges játékos, aki már megtette az első lépéseket a profi futballban, a másodosztályban pedig azt is megmutatta, hogy milyen minőséget képvisel. A Wolfsburgnál lehetősége lesz magas szinten tovább fejlődni, a mi célunk pedig az, hogy ebben minden szükséges támogatást megadjunk neki” – fogalmazott leigazolása kapcsán Sebastian Schindzielorz, a Wolfsburg sportigazgatója.

fociclub

A A Bundesligában folytatja Dárdai Pál legkisebb fia – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.