A Curva Sud üzent a csapatnak az Inter elleni derbi előtt

A Milan szervezett szurkolói csoportja, a Curva Sud Milano delegációja ellátogatott a csapat edzőközpontjába és egy transzparenst feszítettek ki az edzőnek illetve a játékosoknak címezve.

A Milan az elmúlt évek egyik legnagyobb hullámvölgyébe került, miután 6 tétmeccs óta nem tudott mérkőzést nyerni és a legutóbbi 3 alkalommal vereséget szenvedett. Az Inter 3-0-ra, a Lazio 4-0-ra, míg a Sassuolo 5-2-re nyert a Rossoneri ellen.

A hétvégén rendezik meg az Inter-Milan rangadót a Serie A 21. fordulójában, ami rendkívül fontos meccsnek ígérkezik lélektanilag illetve a tabella szempontjából egyaránt. A Curva Sud delegációja a tegnapi napon megjelent a milanellói edzőközpont előtt, hogy kifejezzék támogatásukat a vasárnapi derbit megelőzően.

Az ultrák egy transzparenst feszítettek ki Stefano Piolinak és a játékosoknak címezve. A Curva Sud biztosította a teljes támogatásáról a csapatot a nehéz helyzet közepette is.

“Gyerünk, Mister, gyerünk fiúk! Egységben a Milan érdekeiért!”

A csapat legutóbb 1 hónappal ezelőtt, január 4-én a Salernitana ellen tudott győzni. A Curva Sud a Sassuolo elleni 5-2-es győzelem után egy kérést intézett a csapat felé, miszerint 11 oroszlánt akarnak látni a pályán az Inter elleni derbin.