A DAC-tól kölcsönben tért vissza a Győrbe a fiatal védő – HIVATALOS

A magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) szereplő Győr ismét foglalkoztathatja egykori saját nevelésű játékosát…

 

Az ETO FC Győr hivatalos oldalán számolt be róla, hogy a csapat saját nevelésű fiatal védője Urblík Norbert a tavaszi idényre Dunaszerdahelytől kölcsönben visszatért a rábaparti egyesülethez.

A 19 éves védő 2017 óta az ETO utánpótlásában pallérozódott, majd a 2022-2023-as szezonban debütált a felnőttek közt, amikor öt másodosztályú bajnokin jutott szóhoz. Tavaly nyáron szerződött a DAC-hoz, azonban a csallóközi együttesnél ősszel egy térdsérülés hátráltatta, így csak a szlovák másodosztályban szereplő fiókcsapatnál, a Somorjánál jutott szóhoz.

Nagyon örülök, hogy visszatérhettem a nevelőegyesületembe. Az elmúlt félév nem úgy sikerült, ahogy terveztem, de boldog vagyok, hogy most újra az ETO-ban bizonyíthatok. Egyértelműen az a célom, hogy rendszeres játéklehetőséghez jussak, amit jó játékkal akarok meghálálni. Ezért mindent meg fogok tenni, és bízom benne, hogy a végén sikerül elérni a kitűzött célt” – árulta el a fiatal labdarúgó.

Norbit nagyon jól ismerjük, hiszen a mi akadémiánkon nevelkedett, és a jelenlegi vezetőedző irányítása alatt mutatkozott be a felnőttek között. Már akkor nagyon jó benyomást tett ránk, örülünk, hogy visszatért hozzánk, biztos vagyok benne, hogy hozzáteszi azt, amit elvárunk tőle” – tette hozzá Köteles László sportigazgató.

fociclub

A A DAC-tól kölcsönben tért vissza a Győrbe a fiatal védő – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.