A Honvéd elismerte az átigazolásokból való kizárást – HIVATALOS

magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) szereplő Budapest Honvéd csapata tiszta vizet öntött a pohárba a híresztelésekről…

A FIFA a napokban erősítette meg, hogy eltiltotta az átigazolásoktól a Budapest Honvédot, melyet követően a kispesti klub hivatalos honlapján adott részletes tájékoztatást a történtekről.

A Honvéd közleménye kiemelte, hogy az élvonalbeli kiesést követően 12 légióssal bontottak szerződést, melyek közül egyedül Lazar Cirkovic nem volt elégedett a feltételekkel, és a FIFA-hoz fordult, a nemzetközi szövetség pedig a játékosnak adott igazat, így szankcionálta a Honvédot.

A szövetség a döntése értelmében a klubot kizárta az átigazolásból (ami azt jelenti, hogy nem regisztrálhatnak érkező futballistát, de távozónk, értékesített játékosa lehet), ugyanakkor hozzátették, hogy Magyarországon jelenleg nincs is átigazolási időszak és amennyiben a transzferidőszak január 18-i kezdetéig rendeződik az ügy, akkor minden jogi akadály nélkül igazolhatnak.

A Honvéd kijelentette, hogy a döntést nem tartják jogosnak, ezért minden lehetséges jogorvoslati lehetőséget megvizsgálnak, a FIFA legmagasabb fórumai felé is jelzik az aggályaikat a határozat kapcsán.

fociclub

A A Honvéd elismerte az átigazolásokból való kizárást – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.