A klub megválhat a nyáron Ante Rebictől

Könnyen elképzelhető, hogy a Milan vezetősége a nyáron eladja Ante Rebicet.

A 29 esztendős támadó körülbelül másfél szezon óta nem az elvárásoknak megfelelően teljesít és mostanra teljesen kiszorult a kezdőcsapatból, ráadásul meglehetősen sérülékeny is, ugyanis az elmúlt 2 évben összesen 35 mérkőzést hagyott ki.

A La Gazzetta dello Sport mai száma szerint a Milan a nyári átigazolási időszakban átadólistára teheti Rebicet. A vezetőség a következő hónapokban úgy dönthet, hogy megfelelő ajánlat esetén értékesíti a horvát támadót és az érte befolyó pénzösszeget visszafordíthatja a támadó-szekció megerősítésére a nyári mercato alatt.

A jelentés szerint Rebic nem zárkózik el a távozás gondolatától és ugyan konkrét klubról nincs említés, viszont a Bundesligába való visszatérés nagyon valószínű forgatókönyvnek tűnik. Rebic 2020 nyarán érkezett kölcsönben az Eintracht Frankfurttól és a német együttes 6,7 millió eurót kapott a játékjogáért. A 29 éves futballista az első két milánói idényében a legeredményesebb játékosok között volt, ám az előző szezon eleje óta küszködik és nem találja a formáját, miközben sérülések is hátráltatták.

Rebic az aktuális szezonban 14 mérkőzésen lépett pályára a Serie A-ban, többnyire csereként beállva és 521 játékperc alatt 3 gólt szerzett illetve 2 gólpasszt osztott ki, ebből két alkalommal az Udinese ellen volt eredményes az első fordulóban. Ezen kívül a BL-ben 5 meccsen és 1 alkalommal az Olasz szuperkupában is lehetőséget kapott.