A középpálya megerősítését tervezi a klub

Négy játékos a kiszemelt, ugyanis a nyári átigazolási időszakban a vezetőség szeretné megerősíteni a középpályát.

Az olasz élvonalban szereplő Fiorentina együtteséből két játékost figyel a klub, nevezetesen Milan Badeljt és Mati Fernandezt. Montella szeretne ismét volt játékosával együtt dolgozni. Badelj ügynöke nem cáfolta, hogy kiváló a kapcsolat az olasz szakember és a játékos között.

“Badelj és Montella kapcsolata még mindig kiváló, nagyon jó viszonyban vannak egymással. Igaz, ez minden edzőjére ugyan így vonatkozik, de vele különösen jó viszonyban van. Badeljt nem érdekli, hogy ki ellen kell játszani, ő pályára lép és a maximumot szeretné kihozni magából. Őszintén szólva velem még hivatalosan senki sem tárgyalt.” – nyilatkozta Badelj ügynöke.

Mati Fernandez iránt a Milan mellett a Roma és a Napoli is érdeklődik.

Gianluca Di Marzio, a Sky sportújságírója szerint Montella kérte a Milan vezetőségét, hogy szerződtesse Fernandót a Sampdoriától. A 24 éves játékos tavaly nyáron szerződött Olaszországba a Shakhtar Donetsktől.

A kiszemeltek között van az Empoliban kölcsönben szereplő lengyel válogatott Piotr Zielinski is, aki jelenleg a franciaországi Európa-bajnokságon tartózkodik. A 22 éves játékos mérlege idén 5 gól és 6 gólpassz.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS