A Lecce aktiválni készül Colombo vételi opcióját

Lorenzo Colombo meggyőző teljesítményt nyújt a Leccében, azonban a Milan könnyedén visszavásárolhatja a nyári átigazolási időszakban.

A 21 esztendős csatár tavaly nyáron csatlakozott az olasz élvonalba frissen feljutott Lecce együtteséhez, méghozzá egy szezonra kölcsönben. A megegyezés értelmében a Leccének a nyáron vételi opciója lesz Colombo végleges megvásárlására.

Nico Schira újságíró jelentése szerint a Lecce vezetősége készen áll aktiválni a játékos szerződésében szereplő vételi opciót, amelynek értelmében 2,5 millió euróért végleg megvásárolhatja Colombo játékjogát a Milantól. Ugyanakkor a piros-feketék javára visszavásárlási záradék szerepel a kontraktusban, ami szintén életbe fog lépni.

A Milan nem szeretné végleg elveszíteni Colombót, ezért 3,5 millió euróért visszavásárolja a nyári átigazolási időszakban. Egyelőre még kérdéses, hogy a saját nevelésű olasz csatár hol fogja megkezdeni a következő szezont.

Colombónak ez az első teljes idénye a Serie A-ban, eddig 25 tétmeccsen lépett pályára és bő 1200 játékperc alatt 5 gólt szerzett illetve 2 gólpasszt osztott ki a Leccében.