A mama köszöni

Amint már közismert: Ausztriában került elő a 21 éves Varró Bálint, aki hat napon keresztül nem adott életjelet magáról. Az édesanya, Hegedűs Gabriella ma beszámolt honlapunknak a fiáról: hazahozták, az állapota kielégítő. A mama köszöni az együttérzést és a segítséget, de a helyzetet mostantól már a nyilvánosság kizárásával kívánják kezelni.

Lakner Gábor A mama, Hegedűs Gabriella ma már némiképp megnyugodva nyilatkozott honlapuknak, miután Varró Bálintot haza is hozták:
“Bálint Ausztriába, Eisenstadt környékére ment futni és túrázni, de közben rosszul lett. A közeli Wiener-Neustadt kórházába került, ahol végül megtudták, hogy keressük őt, és értesítettek minket. Tegnap hazahoztuk, azóta is kórházban ápolják, de az állapota kielégítő. Reméljük, hamarosan kiengedik és minél előbb helyrejön. Köszönjük az aggódást, az együttérzést és az önzetlen segítséget, ami nagyon sok erőt adott nekünk az elmúlt egy hétben. A történetet szeretnénk itt lezárni, és a továbbiakat a nyilvánosság kizárásával, családon belül kezelni.”

A történetet tegnap így zárta le honlapunk:

„Ezrek keresték, még helikopterről is, az elmúlt napokban a 21 éves Varró Bálintot, aki még szeptember másodikán indult futóedzésre veresegyházi otthonából, de oda nem tért vissza. Eltűnését édesanyja a rendőrségen is bejelentette. A kiemelkedő eredményeket elérő országúti kerékpáros és triatlonos telefonját nem vitte magával, ami tovább nehezített a kutatást.

Varró BálintA sportoló édesanyja, Hegedűs Gabriella honlapunknak elmondta, szerencsés véget ért a napok óta tartó kálvária:

– A fiam epilepsziás rohammal került a bécsújhelyi kórházba, ahol nem tudtak a magyarországi keresésről. Egyelőre nekünk sincs több információnk, úton vagyunk Ausztriába.

Hozzátette, rendkívül hálás az elmúlt hat napban kapott együttérzésért és az áldozatos kutatómunkáért. Fiát még helikopterrel is keresték, az önkéntes segítők bejárták kedvelt edzőhelyeit. Végül otthonától háromszáz kilométerre került elő, de a legfontosabb, hogy épségben.”

Forrás: www.utanpotlassport.hu – RSS