A Masters vb magyar érmes csapatai tiszteletére a BVLSZ fogadást tart

Budapest, 2017. július 17.
Nézõk a férfi vízilabdatorna B csoportjában játszott Magyarország - Ausztrália mérkõzésen a 17. vizes világbajnokságon a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. július 17-én.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A Budapesti Vízilabda Szövetség (BVLSZ) gáláns felajánlást tett.

Budapest, 2017. augusztus 11. Nézõk a masters korosztályú vizes világbajnokság vízilabdatornájának Millennium - Darkside mérkõzésén a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. augusztus 11-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán

(MTI Fotó: Balogh Zoltán)

A nyári Masters vb is nagy sikert aratott, hiszen négy arany (Millenium, YBL-Octopus, Budakalász, Bull’s Blood), három ezüst (Neptun, ESE, Vidám Vízilovak) és két bronzérmet (MAFC, Walrus) szereztek a magyar csapatok a viadalon, emellett még számtalan helyezés ütötte a magyar együttesek markát.

Most pedig a BVLSZ a siker okán is, és a szezonkezdet előtt megvendégeli a kilenc együttest október elején Budapest  egyik éttermében – tájékoztatta honlapunkat Pázmányi Gábor a szövetség elnöke.

Jövőre Masters Eb-t rendeznek Kranjban. Már meg is van az időpont, augusztus 26-tól szeptember 9-ig. Reméljük, ott is minél több magyar csapat lesz jelen.

 

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS