A Milan bejelentkezett a Spezia játékosáért

Lengyel sajtóinformációk szerint a Milan vezetősége tárgyalásokat folytat a Spezia védőjének, Jakub Kiwiornak a szerződtetése ügyében.

A Goal.pl lengyel portál a játékoshoz közel álló forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy Kiwior nagyon közel áll ahhoz, hogy a Milanhoz igazoljon. A 22 éves középhátvéd jelenleg a válogatott edzőtáborában tartózkodik a Hollandia és a Wales elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülve.

Luca Bendoni újságíró szerint – aki tagja Di Marzio stábjának – jelen pillanatban még nincs megállapodás Kiwior klubváltásáról és a katari világbajnokságot követően születik meg a döntés a játékos sorsáról. Egyelőre kérdéses, hogy a piros-feketék januárban vagy jövő nyáron szeretnék elhozni a tehetséges védőt.

A Milan vezetősége már hosszú ideje figyelemmel kíséri a lengyel válogatott védőt, akinek eredeti posztja középhátvéd, azonban védekező-középpályásként és balhátvédként is lehet rá számítani. A Rossoneri mellett más klubok érdeklődését is felkeltette, míg a Spezia a legutóbbi nyári átigazolási időszakban egy 15 millió eurós ajánlatot utasított vissza a West Ham együttesétől.

Kiwior tavaly nyáron szerződött Olaszországba és eddig 31 meccsen játszott a Speziában.