A Milan elutasította az ajánlatokat Lazeticért

Jelenleg úgy tűnik, hogy Marko Lazetic januárig biztosan marad a Milanban.

Az elmúlt hetekben számos híresztelés látott napvilágot arról, hogy a klub vezetősége a nyári átigazolási időszakban kölcsönadja Lazeticet a több játéklehetőség reményében. Nemrég az olasz élvonalból három együttes is bejelentkezett érte kölcsönajánlattal, nevezetesen a Spezia, az Empoli és a Torino.

A La Gazzetta dello Sport és a MilanNews értesülései szerint a Milan vezetősége meggondolta magát és úgy döntött, hogy elutasítja a Lazeticért beérkezett megkereséseket – miután sikertelenül zárultak a tárgyalások a 18 éves Tommaso Mancini leigazolása ügyében.

Így Lazetic januárig biztosan marad a Milan játékosa és ősszel az Ignazio Abate által irányított Primavera csapat tagja lesz, viszont Zlatan Ibrahimovic sérülése miatt szükség esetén az első csapat keretében is szerepelhet. Stefano Pioli számára Olivier Giroud és Divock Origi mellett Ante Rebic is bevethető csatárposzton. A klub regisztrálta Lazeticet a Serie A 2022/23-as idényére.

A szerb utánpótlás-válogatott csatár a 2022 januári érkezése óta 1 tétmeccsen játszott a Milan első csapatában, méghozzá áprilisban az Inter elleni Olasz kupa-meccsen. Ezen kívül a Primaverában 5 meccsen kapott lehetőséget.