A Milan ikonja odaszúrt Gigio Donnarummának

Alessandro Costacurta, a Milan korábbi hátvédje nehezményezi, hogy Gianluigi Donnarumma még nem írta alá az új szerződését a klubbal és elmondása szerint a mez csókolgatása helyett inkább konkrét cselekedetre lenne szükség.

Billy 1987 és 2007 között szolgálta játékosként a csapatot és egy kölcsönben töltött idényt leszámítva az egész pályafutása alatt a Milanban játszott, így a klubhűség egyik mintapéldájává vált. Costacurta a Sky Sport Italiának adott interjújában beszélt a Donnarumma jövője körül kialakult helyzetről és markáns véleményt fogalmazott meg.

“Nem látok bele a fejébe, mert mások vagyunk. Nekünk is voltak ügynökeink, méghozzá jó ügynökeink. Mi úgy döntöttünk, hogy a Milanban maradunk anélkül, hogy túlgondolnánk az egészet.” – mondta Costacurta.

“Valószínűleg kevesebbet kerestünk, mint amennyit kérhettünk volna, de a Milanban maradtunk. Nem hiszem, hogy a klub tovább tud emelni az ajánlatán, mivel ahogy Maldini is mondta, van egy költségvetés, amit tartani kell. Ezáltal ha ilyen feltételek mellett megállapodnak, akkor közösen folytatják, ellenkező esetben nem.”

“Minden tiszteletem, de a helyzet nagyon egyértelmű. Nem tetszik, amit Raiola művel, de ki a felelős ezért a helyzetért? Ki csókolja meg a mezt, aztán mégis hosszú ideig húzza a szerződés meghosszabbítását? Akkor miért csókolgatja a mezt? Ez zavaró számomra, de lehet, hogy csak régimódi vagyok. A következő klubjának a mezét is meg fogja csókolni? Talán nem vagyok elég intelligens, hogy ezt megértsem. Kevesebb csókot és több konkrét cselekedetet szeretnék látni tőle.”