A Milan megkezdi a tárgyalásokat Brahimról

Egybehangzó hírek szerint a Milan vezetősége megkísérli Brahim Diaz végleges megvásárlását a kölcsönszerződés lejártával.

A spanyol támadó-középpályás 2020 nyarán csatlakozott a Milanhoz a Real Madrid együttesétől. Előbb egyéves kölcsönszerződéssel érkezett, majd a felek 2021 nyarán további két évvel meghosszabbították. Júniusban esedékes a kölcsönszerződés lejárta és ismert a Milan szándéka.

Fabrizio Romano tájékoztatása szerint a Milan vezetősége rövidesen megkezdi a tárgyalásokat a Real Madrid vezérkarával Brahim jövőjéről. Minden az átigazolási áron múlik és a Rossoneri szeretné végleg megvásárolni a játékost a következő szezonra.

Nico Schira szerint a Milan készen áll hivatalos ajánlatot tenni a Realnak és a cél a közös megállapodás elérése Diaz végleges átigazolásáról. A 23 éves futballista több alkalommal is elmondta, hogy nagyon boldog a Milanban és kifejezte maradási vágyát.

A Real Madrid vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat Jude Bellingham szerződtetéséről a Dortmunddal és az elmúlt hetekben felmerült annak a lehetősége, hogy a madridiak bevonnák Brahim játékjogát a transzferbe. Fabrizio Romano cáfolta a híreszteléseket és kijelentette, hogy Diaz nem lesz része a Bellingham-transzfernek.

Brahim eddig összesen 122 tétmeccsen lépett pályára a Milan játékosaként, ezeken 18 gólt szerzett és 14 gólpasszt osztott ki.