A Milan szóban megegyezett Danjumával

Állítólag a Milan vezetősége már megállapodott Arnaut Danjumával, akit egy kölcsönüzlet részeként kíván szerződtetni a klub a Villarreal együttesétől.

Danjuma januárban kölcsönben csatlakozott a Premier League-ben szereplő Tottenhamhez, viszont nagyon kevés lehetőséget kapott és 12 tétmeccsen 2 alkalommal volt eredményes. Nemrég visszatért Spanyolországba, viszont távozni készül a nyáron és Olaszország konkrét illetve vonzó célállomás számára.

Nico Schira olasz újságíró jelentése szerint folyamatban vannak a megbeszélések a Milan és a Villarreal között Danjuma kölcsönvételéről. A piros-feketék már szóban megállapodtak a holland támadóval.

A Milan vezetősége szeretné nem túl magas vásárlási opcióval kölcsönvenni Danjumát, hogy az idény végén lehetősége legyen végleg megvásárolni, amennyiben beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Danjuma profilja nagyon vonzó lehetőség a Milan számára a támadó-szekció megerősítése érdekében, ugyanis sokoldalú játékos: bal szélső támadó létére csatárként is bevethető, valamint szükség esetén a támadósor jobb oldalán is szerepelhet. Így ideális opció lehet Rafael Leao tehermentesítésére a távozó Ante Rebic helyett. A 26 esztendős támadó 51 tétmeccsen játszott a Villarrealban, ezeken 22 gólt szerzett és 4 gólpasszt osztott ki, viszont a meccsek több mint felén csatár volt.

A Milan mellett az Everton is érdeklődést mutat Danjuma iránt – írja a Gazzetta. A lap szerint a Villarreal vezetői körülbelül 3 millió eurót kérnek a kölcsönvételért.

AC Milan Club Budapest