A Milan utánpótlásában folytatja az ír tehetség

Ír sajtóinformációk szerint a Milan vasárnap este megállapodott Cathal Heffernan klubváltásáról a Cork City vezetőségével és a fiatal játékos tavasszal a Rossoneri utánpótlásában folytatja pályafutását.

A 16 esztendős középhátvéd korábban próbajátékon szerepelt Olaszországban a Juventusnál, az Atalantánál, a Románál és a Milannál is, emellett Németországból is volt megkeresése a Bayer Leverkusentől.

Az EchoLive.ie portál tényként közölte, hogy Heffernan csatlakozik a Milan utánpótlásához, miután a Rossoneri megegyezésre jutott a Cork Cityvel. Az ír U17-es válogatott csapatkapitánya kölcsönben érkezik a szezon végéig és a piros-feketék a nyáron végleg megvásárolhatják, amennyiben beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Nemrég kiszivárgott egy kép, amin Heffernan és Angelo Carbone, a Milan utánpótlás koordinátora látható a szerződés aláírása közben. Érdekesség, hogy a 16 éves védő az ír olimpikon Robert és Marian Heffernan fia és tavaly írt alá profi szerződést a Cork Cityvel. A fiatal tehetség 2021 októberében debütált a Cork City együttesében a Galway United elleni 3-0-s győzelem alkalmával és ő lett a klub történetének valaha volt legfiatalabb játékosa, aki bemutatkozott a csapatban.