A Milannak nincs vételi opciója Ante Rebicre

A Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt sportigazgatója megerősítette, hogy Ante Rebic kölcsönszerződésében jelenleg nem szerepel vásárlási opció.

Rebic tavaly szeptember 2-án, az átigazolási időszak utolsó napján csatlakozott a piros-feketékhez, míg az üzlet részeként André Silva a Frankfurthoz szerződött. A megegyezés mindkét játékos esetében egy 2 éves kölcsönszerződésről szól. A közleményben nem volt említés arról, hogy a kluboknak 2021 nyarán lesz-e opciójuk a játékosokra.

A 26 éves horvát támadó az elmúlt hetekben nagyon jó formában játszik és 2020-ban az elmúlt 8 mérkőzésen 6 alkalommal volt eredményes.

Bruno Hubner, a Frankfurt sportigazgatója a Kickernek adott nyilatkozatában a félreértések elkerülése végett részleteket közölt a játékoscseréről és a két klub közötti egyezségről. Ezek szerint az idő rövidsége miatt tavaly nyáron nem állapodtak meg az opciós jogról Rebic és André Silva esetében sem.

“Az üzletet az átigazolási időszak utolsó pillanatában kellett megvalósítanunk, ezért úgy döntöttünk, hogy egyszerű kölcsönszerződést kötünk anélkül, hogy megegyeznénk egymással a vételi opcióról vagy a jövőbeli átigazolási árról. Mindkét transzfer gyorsan létrejött. A két játékos klubváltása kezdetben összekapcsolódott, de most egyértelműen elválik egymástól.” – mondta Hubner.

André Silva a szezonban eddig 19 meccsen 5 gólt és 2 gólpasszt jegyzett a Frankfurtban.

Rebic szerződése 2022-ben jár le a Frankfurttal, akár csak Silva kontraktusa a Milannal.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS