A Monza 5 játékos iránt érdeklődik a Milanból

Adriano Galliani, a Monza vezetőedzője több játékost is kinézett a Milan játékoskeretéből a következő szezonra.

A Monza történelmi sikert hajtott végre, ugyanis a Pisa legyőzésével megnyerték a Serie B rájátszását és a klub története során először indulhat az olasz élvonalban. Évekkel ezelőtt a klubot Silvio Berlusconi és Adriano Galliani vette át azzal a céllal, hogy a harmadosztályból az élvonalba vezessék. Ehhez három és fél évre volt szükség.

A Calciomercato információi szerint Galliani, a Monza vezérigazgatója erősítéseket tervez a közelgő nyári átigazolási időszakban és a Milanból igazolnának az egyes posztok megerősítésére.

Galliani hamarosan tárgyalóasztalhoz ül Paolo Maldinivel, hogy megvitassák a lehetséges transzfereket. Összesen 5 Milan-játékos neve van terítéken, akik iránt érdeklődést mutat a Monza, nevezetesen Junior Messias, Daniel Maldini, Lorenzo Colombo, Mattia Caldara és Matteo Gabbia.

A védelem megerősítése szempontjából Caldara és Gabbia a jelöltek között van, előbbi a kieső Veneziában szerepelt kölcsönben az idei szezonban, míg utóbbi epizódszereplő volt a bajnok Milanban. Junior Messias jelenleg kölcsönben van és jó esély van arra, hogy a klub végleg megvásárolja. Lorenzo Colombo pedig vélhetően ismét kölcsön lesz adva a fejlődés és a tapasztalatszerzés érdekében.