A Paris Saint-Germain kiszemeltjére csapna le a Real Madrid a nyár folyamán – sajtóhír

Spanyol beszámolók szerint a Real Madrid mesteri tervet forgat a nyárra, Leny Yoro pedig hajlandó az együttműködésre annak érdekében, hogy Madridban folytassa a pályafutását…

(Photo by ANP via Getty Images)

A legfrissebb spanyol sajtóértesülések szerint továbbra sem mondott le a Real Madrid arról, hogy a PSG által is kiszemelt francia védő, Leny Yoro náluk folytassa a karrierjét, hiszen a klub már hónapok óta tervezgeti a játékos Madridba való elcsábítását.

A Habfehérek terve pedig nem más, mint a francia védő lejáró szerződésének kihasználása, így amennyiben a Lille nem hajlandó elengedni a tehetségét, Yoro jövőre ingyen távozhat a klubtól.

A Real Madrid 30-40 millió eurós ajánlattal fog nyitni a Lille együttesénél, míg a beszámolók szerint maga a játékos is nagy nyomást fog helyezni a csapatára, hiszen a francia védőtehetség egyértelművé tette, hogy Madridban szeretné folytatni a pályafutását.

fociclub

A A Paris Saint-Germain kiszemeltjére csapna le a Real Madrid a nyár folyamán – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.