A Pescara bejelentkezett Daniel Maldiniért is

Az olasz másodosztályban szereplő Pescara vezetősége a Casa Milanban járt és több fiatal játékos iránt is érdeklődtek, többek között Daniel Maldiniért is.

Szerdán a Pescara elnöke, Daniele Sebastiani és Antono Bocchetti igazgató a Casa Milanban járt, ahol a két szakember találkozott a Milan vezetőségével. A Sky Sport Italia szerint a másodosztályú klub a Milan saját nevelésű játékosairól kért tájékoztatást, név szerint Matteo Gabbia, Alessandro Sala, Gabriele Capanni és Tommaso Pobega helyzetéről.

Nicoló Schira, a La Gazzetta dello Sport újságírója szerint a Pescara megkísérelte Daniel Maldini megszerzését. A Milan visszautasította a megkeresést, ugyanis a 17 éves támadó-középpályás nem eladó. Maldini a soron következő szezonban a fejlődése érdekében az első csapat és a Primavera tagja lesz. Az U19-es olasz válogatott játékos az egész nyári felkészülést a felnőtt kerettel végezte, miután az utóbbi idényben nagyszerűen teljesített a második csapatban.

Időközben Alfredo Pedullá, a SportItaliától arról számolt be, hogy a Milan visszautasította a Pescara ajánlatát Gabbiáért is.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS