A Real elnöke szerint nincs bizonyítéka a Manchesternek

ramon_calderon.jpg

Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke szerint a Manchester Unitednek semmilyen bizonyítéka nincsen arra, hogy a spanyol klub Cristiano Ronaldóval tárgyalna.

A Bajnokok Ligája-győztes manchesteriek hétfőn nyújtották be hivatalos panaszukat a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez (FIFA) a Real Ronaldo megszerzésére irányuló lépései kapcsán. Szerintük ugyanis a spanyol főváros elitklubja mindent elkövet annak érdekében, hogy a portugál támadót rávegye jelenlegi szerződése felbontására, noha többször jelezték a madridiaknak, hogy Ronaldo nem eladó.
   
"Nincs bizonyítékuk, mert nincs is miről. Sajtópletykákra alapoznak, de mi tudjuk, hogy az igazolásra nincs lehetőség, hiszen a Manchester nem akarja Ronaldót eladni" – mondta Calderón.
   
A Real Madrid májusban többször is jelezte, hogy szeretné megszerezni a gólerős játékost, aki maga is számtalan alkalommal úgy nyilatkozott, hogy szívesen költözne Madridba.
   
Pekka Odriozola FIFA-szóvivő hétfőn csupán annyit mondott, hogy megnézik, mi szerepel a beadványban, s azt követően döntenek a teendőkről.

MTI