A Real Madrid januárban újabb kísérletet tesz Mbappé megszerzésére – sajtóhír

Spanyol sajtóinformációk szerint a Real Madrid januárban újból megpróbálja megszerezni a Paris Saint-Germain sztárját…

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Az As értesülései szerint a Real Madrid arra készül, hogy január elsején újból ajánlatot tegyen a Paris Saint-Germain alkalmazásában álló Kylian Mbappé számára, akinek két hetet adnak arra, hogy döntsön a szerződésről.

Emlékezhetünk rá, hogy Mbappé tavaly nyáron hosszas huzavona végén hosszabbította meg a szerződését a francia klubnál, miután sokáig flörtölt a Real Madriddal, végül 2+1 éves megállapodást kötött akkor a PSG-vel, melyből a plusz egy évet nem szeretné érvényesíteni. Mbappé aktuális szerződése tehát jövő nyáron lejár, így január elsejétől szabadon tárgyalhat más csapatokkal. Ugyanakkor a PSG nyilván azt szeretné, ha jövő nyárig ismét szerződést hosszabbíthatna a klasszi játékosával.

A 24 éves támadó a 2023-2024-es idény eddig eltelt szakaszában 18 tétmérkőzésen 18 gólt szerzett a párizsi csapat színeiben.

A lap megjegyezte, hogy amennyiben Mbappét januárban sem sikerül megszerezni, akkor a “királyi gárda” végleg lemondhat a francia világbajnokról és más csatár, például Erling Haaland szerződtetésére fektetné a hangsúlyt.

fociclub

A A Real Madrid januárban újabb kísérletet tesz Mbappé megszerzésére – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.