A Roma irányítója érkezhet a Milanhoz

Állítólag a Milan vezetősége Henrikh Mkhitaryannal pótolná Hakan Calhanoglut, amennyiben a török játékos úgy dönt, hogy a szezon végén elhagyja a klubot.

Mkhitaryan egészen kiváló szezont fut a Roma játékosaként és az idei szezonban 33 bajnokin 12 gólt szerzett illetve 11 gólpasszt osztott ki, amellyel húzóemberré vált. A 32 éves támadó-középpályás szerződése a nyáron lejár a fővárosi együttessel.

Az Il Tempo beszámolója szerint Mkhitaryan távozóban van és José Mourinho érkezésével még valószínűbb a klubváltása. A játékos korábban már dolgozott együtt a portugál szakemberrel a Manchester Unitednél, azonban nem volt ideális a kapcsolatuk. Mkhitaryannak két hete van, hogy meghozza a döntést a jövőjéről és közölje a Roma vezetőségével.

A Gazzetta is megerősítette, hogy a Milan érdeklődik az örmény válogatott játékos iránt és készen áll szerződést kínálni neki, ha nyártól szabadon igazolhatóvá válik. Mino Raiola, a játékos ügynöke felméri a terepet és megvizsgálja a különböző lehetőségeket Mkhitaryan számára.

Mkhitaryan 2019 nyarán csatlakozott a Romához és azóta 72 tétmeccsen 23 alkalommal vette be az ellenfél kapuját, valamint 19 gólpasszt osztott ki.