A Vidi román játékosa: „Minden meccsen jól játszott a csapat, csak a koncentráció hiányzott”

A MOL Fehérvár FC hivatalos oldalán a román válogatott védő, Adrián Rus mondta el véleményét csapata utóbbi hetekben nyújtott teljesítményéről, valamint beszélt a Győr elleni csütörtöki kupameccsről és saját állapotáról is.

– Nehéz perióduson próbálunk túljutni, remélem a kupában minél tovább megyünk és megnyerjük. A mai fociban minden mérkőzés nehéz, ha nem tudsz koncentrálni, és ez a koncentrálás nálunk probléma az utóbbi időben. Láthattuk az utolsó bajnokin is, hogy ha egy kicsit jobban koncentrálunk, akkor miénk a három pont.

A Szeged elleni meccsen nem voltam, de a csapat jól játszott, de szerintem minden meccsen jól játszott a csapat, csak a koncentráció hiányzott, ami kellett volna az utolsó percig.

Hallottam, hogy a Győr elleni meccs nagy derbi, bízom benne, hogy sikeresek leszünk és továbbjutunk. Én is nehéz perióduson próbálok túljutni, még nem mondhatom, hogy százszázalékos vagyok, érzem, hogy fizikálisan nem vagyok olyan jól, de azért vagyok itt minden nap, hogy dolgozzak és felépítsem magam – mondta Rus.

A Vidi csütörtök este az NB II kilencedik helyén álló ETO FC Győr vendége lesz a MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében.

Dibusz: “Lehetett volna simább is”, Tujvel: “Szomorú vagyok, mert nagyon akartuk a továbbjutást” – így látták a játékosok