Alessandro Florenzi újra edzésben van

Jó hírek érkeztek a milanellói edzőközpontból és újabb játékos áll Stefano Pioli rendelkezésére.

A MilanNews tájékoztatása szerint Alessandro Florenzi a mai napon újra edzésbe állt és a csapattársakkal együtt teljes értékű edzésmunkát végzett.

Az Európa-bajnok jobbhátvéd az elmúlt napokban lázzal és influenza tünetekkel bajlódott, amelynek következtében a hétvégén ki kellett hagynia a Roma elleni rangadót. Florenzi Milánóban maradt és nem utazott el a csapattal sem Rómába.

Az olasz válogatott játékos meggyógyult és kedden már a csapattal tréningezett a holnap esti Cremonese elleni mérkőzésen. Ez azt jelenti, hogy Florenzi újra az edző rendelkezésére áll és vélhetően ott lesz a meccskeretben.

További hír, hogy Fikayo Tomori ma személyre szabottan tréningezett Milanellóban azok után, hogy a Roma ellen a szünetben le kellett cserélni, mert erős fájdalmat érzett a combjában és nem tudta folytatni a játékot a második félidőben. Az angol védő jól van, viszont elővigyázatosságból fokozott terhelést kap és a következő napokban fog teljes értékű edzésmunkát végezni. Tomori eltiltás miatt biztosan nem fog pályára lépni a Cremonese ellen.