Alexis: “Fontos volt ez a győzelem”

Alexis Saelemaekers, a Milan támadója úgy véli, hogy a csapat megfelelő hozzáállással játszott a Dinamo Zagreb ellen és elmondása szerint keményen dolgozik annak érdekében, hogy eredményesebb és jobb legyen támadásban.

A csapat szerdán 3-1-re nyert a Dinamo Zagreb ellen és Saelemaekers a kezdőcsapat tagjaként lépett pályára. A belga válogatott futballista az RB Salzburg után a Zagreb kapuját is bevette, méghozzá gyönyörű fejessel és vezeti a csapat házi góllövőlistáját a BL-ben.

“Fontos volt ez a győzelem. Megfelelő mentalitással és a szintünknek megfelelően játszottunk. Most a Napoli elleni mérkőzésre kell koncentrálnunk, amely nagyon fontos lesz. Nagyon örülök a három pontnak.” – nyilatkozta Saelemaekers.

“Dolgozom azon, hogy eredményesebb legyek a pályán. Jobban kell teljesítenem támadásban. Ezúttal segíteni tudtam a gólommal és nagyon boldog vagyok, legfőképpen a csapat és a győzelem miatt.”

“Nagyon elégedettek vagyunk a Bajnokok Ligájában eddig szerzett pontszámmal.”

“Chelsea? Tudjuk, hogy egy nagyszerű csapat, de ugyanúgy fogunk szembenézni velük, mint más csapatokkal. Nincs különbség ebben. Ha a szintünknek megfelelő futballt tudunk játszani, biztos vagyok benne, hogy jó eredményt érhetünk el.”