Andrea Contival szerződést bonthat a klub

Eddig egyetlen megfelelő ajánlat sem érkezett a kegyvesztetté vált védőért.

Andrea Conti a nyáron tért vissza a Milanhoz, miután tavasszal kölcsönben szerepelt a Parma együttesében, amely a kiesést követően úgy döntött, hogy nem él a 7 millió eurós opcióval és nem vásárolja meg az olasz játékost.

A 27 éves játékos nem szerepel Stefano Pioli terveiben és az edző nem nevezte az utolsó felkészülési mérkőzésekre illetve a Serie A első két fordulójára sem. Conti iránt az utóbbi időben három klub mutatott érdeklődést Olaszországból, nevezetesen a Cagliari, a Genoa és a Sampdoria.

Continak órákon belül új csapatot kell találnia az átigazolási időszak zárásáig, azonban egyik klub sem hajlandó kifizetni a játékjogáért a Milan által kért 5 millió eurós vételárat. Továbbá az olasz játékos fizetése is bonyolítja a klubváltását, hiszen jelenleg éves szinten 2 millió eurót keres a piros-feketéknél és ebből csak kis mértékben szeretne engedni.

A Tuttosport arról ír, hogy a Milannál felmerült egy esetleges szerződésbontás gondolata, amennyiben Contit nem sikerül eladni a ma este záruló átigazolási időszakban.