Ante Rebic hétfőn orvosira érkezik a Milanhoz

A legfrissebb hírek szerint Ante Rebic hétfőn orvosi vizsgálatokon vesz részt a piros-feketéknél és hamarosan kölcsönbe csatlakozhat a Milanhoz.

Szeptember 2-án este zárul az átigazolási piac és a klub vezetősége azon dolgozik, hogy 24 órán belül egy új játékost igazoljon a támadó-szekció megerősítése érdekében.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja szerint Ante Rebic a Milan kiszemeltjei között szerepel és zajlanak a tárgyalások a klubok között. A 25 éves horvát válogatott támadó kölcsönbe érkezhet egy 25-30 millió eurós vásárlási opcióval. Di Marzio úgy tudja, hogy a Rebic kölcsönszerződésében szereplő opció kapcsolódni fog bizonyos számú pályára lépéshez, amelynek elérése esetén kötelezően meg kell vásárolni.

Ezzel szemben a német Sky Sport újságírója, Marc Behrenbeck arról számolt be, hogy megszületett a megállapodás a felek között és csupán néhány részlet véglegesítése, valamint az orvosi vizsgálatok hiányoznak ahhoz, hogy Rebic a Milanhoz szerződjön.

Időközben a Frankfurt bejelentette, hogy Rebic kimaradt a csapat keretéből a Düsseldorf ellen.

Rebic 2016 óta erősíti a német élvonalban szereplő Eintracht Frankfurt együttesét, amelynek színeiben 100 tétmeccsen 25 gólt és 12 gólpasszt jegyzett. A horvát játékos 2018 nyarán világbajnoki-ezüstérmet szerzett hazája válogatottjával. Rebic értékét a mértékadó transfermarkt portál mintegy 40 millió euróra tartja.

Di Marzio információi szerint André Silva része lehet a Rebic-üzletnek. A MilanNews arról ír, hogy a tárgyalások előrehaladott stádiumban járnak és a horvát támadó kölcsönbe érkezhet egy 25 millió eurós rögzített opcióval, amihez további bónuszok társulnak. Állítólag Rebic szerződésében szerepel egy záradék, amely alapján a Fiorentinát illeti a játékos átigazolási árának 50 százaléka.

A Sky szerint Rebic hétfőn vesz részt az orvosin. André Silva beleegyezett abba, hogy csatlakozzon a Frankfurthoz. A két klub várhatóan egy kölcsön játékoscserében fog megegyezni, továbbá a Milannak vételi opciója lesz Rebicre, míg a Frankfurtnak Silvára.

FRISSÍTVE: Fredi Bobic, a Frankfurt igazgatója megerősítette az egyezséget.

“A klubok megállapodtak egymással, így ha minden jól megy, André Silva az Eintracht játékosa lesz, míg Rebic a Milanhoz megy.”

Forrás: www.acmilan.hu – RSS