Antonelli: “Mindenki elégedett az eredményekkel”

Luca Antonelli, a csapat olasz válogatott balhátvédje a Milan TV-nek adott exkluzív interjút és beszélt többek között a közelgő mérkőzésekről, a bajnokság állásáról és Susóról, valamint Gianluca Lapaduláról is.

“Alig várom, hogy ismét pályára lépjek a Milanban. Gyerekként mindig is ez volt az álmom.” – kezdte Antonelli.

“Mérkőzésről mérkőzésre kell gondolnunk. Most itt az idő, hogy szembenézzünk a Crotone csapatával, majd következik a Roma és az Atalanta. Jelen pillanatban mindkét együttes nagyon jó formában van és végül, de nem utolsó sorban december végén lesz az Olasz szuperkupa. Határozottan szeretnénk megnyerni a meccset, mert már évek óta nem nyert trófeát a Milan.  A Juventus elleni mérkőzés nem lesz könnyű, de mindig nagyszerű őket legyőzni.”

“Csak remélni tudtuk, hogy ebben a pozícióban fogunk állni a szezon ezen szakaszában. Nyár óta keményen dolgozunk. Koncentráltnak kell maradnunk és nem szabad elfelejteni, hogy 4 pontra vagyunk a Juventustól a tabellán, tehát semmi sem lehetetlen. Legalábbis mi mindent megpróbálunk. Még hozzá kell szoknunk a vasárnapi meccs időpontjához, de ez nem változtat a célunkon: meg kell nyernünk a meccset és megszerezni a három pontot. A Crotone egy erős csapat, amely az utóbbi meccseken több pontot is szerzett. Nehéz dolgunk lesz, de a legjobbunkat fogjuk nyújtani, hogy nyerjünk.”

“Suso? Egyszerűen kiszámíthatatlan. Technikailag nagyon erős és legtöbbször csak kíméletlen módon lehet megállítani. Lapadula? Kulcsjátékos számunkra és egy nagyszerű ember. Nagyon motivált. Keveset játszott, de több gólt is szerzett, így feltétlenül megérdemli a játékot.”

“Mindenki elégedett az eredményekkel, de igaz, hogy az összhang megteremtésénél igazán sokat segít, hogy ilyen sok az olasz játékos a csapatban.” – fejezte be.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS