Arsenal: a török válogatott alapemberével erősíthetnek! – sajtóhír

Egybehangzó angol és török lapértesülések szerint az angol Premier League-ben szereplő Arsenal együttese kiszemelte a török Fenerbahce jobbhátvédjét, Ferdi Kadioglut.

A 24 esztendős, a védelem mindkét szélén bevethető játékos jelenleg a török válogatott alapembere az javában zajló Európa-bajnokságon, ahol Grúzia ellen is meggyőző teljesítménnyel rukkolt elő.

A Hollandiában született, ott a NEC Nijmegen együttesénél nevelkedő, majd 2018 óta a Fenernél egy híján 200 tétmérkőzésen futballozó Kadiogliu fejlődését jól jelzi, hogy piaci értékét már 21 millió euróra taksálják Ehhez hozzá jön még, hogy univerzális játékosnak tekinthető, hiszen a védelem mindkét szélén bevethető, de a pálya tengelyében is futballozott már egy sorral előrébb.

A török Ajan Spor beszámolója szerint az “ágyúsok” érdeklődése valós, az angolok fontolgatják, hogy 17 milliós ajánlattal nyissanak a Fenernél, ahol Kadioglu szerződése 2026 nyaráig szól.

Kérdés persze mit szól majd ehhez José Mourinho, aki nyilvánvalóan szeretné egyben tartani csapatát, megtartva legnagyobb értékeit, így Ferdi Kadioglut is.

fociclub

A Arsenal: a török válogatott alapemberével erősíthetnek! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.