Átigazolások: a nyáron Törökországba igazol a horvát válogatott játékos! – sajtóhír

Egybehangzó lapértesülések szerint a nyártól a török Trabzonspor együttesénél folytatja majd pályafutását Borna Barisics.

A pár napja még a szurkolói botrányos viselkedése következtében került a hírek középpontjába a Trabzonsport együttese, amely minden arra utaló jel szerint már az új idényre is készül átigazolási fronton.

A török bajnokságban jelenleg a harmadik, Európa-liga indulást érő helyért csatázó együttes egybehangzó horvát, török valamint skót beszámolók szerint mindenben megállapodott a közös folytatásról a Glasgow Rangers-ben futballozó Borna Barisiccsal.

A 35-szörös horvát válogatott játékos hat év után készül elhagyni a Rangers együttesét, amellyel nem kíván szerződést hosszabbítani, így 31 évesen, új fejezetet nyitna karrierjében, így szabadon igazolható játékosként érkezne Törökországba.

Az NK Osijek-nevelésű balhátvéd 230 alkalommal lépett pályára eddig a patinás skót csapatban, amelytől szeretne bajnokként távozni az idény végén. Barisics skóciai évei alatt egyébként minden helyi sorozatban révbe ért már a Rangers-szel: bajnok lett (2020/21); a Skót Kupa győztese (2021/22) valamint a skót Ligakupát is a magasba emelhette (2023/24).

fociclub

A Átigazolások: a nyáron Törökországba igazol a horvát válogatott játékos! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.