Átigazolások: CR korábbi manchesteri csapattársa lehet az Al-Nassr új kapusa! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a szaúdi pontvadászatban a bajnoki címről lemaradó, Cristiano Ronaldot is foglalkoztató Al-Nassr tovább folytatná csapata megerősítését a nyáron – Nem meglepő módon CR javaslatára is.

(Photo by Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images)

Utóbbi kapcsán érdemes megemlíteni, hogy a nemzetközi sportsajtóban több helyen is megjelent az a hír, mely szerint David de Gea lehet az Al-Nassr új kapusa.

A jelenleg klub nélküli, a visszatérésre készülő 33 esztendős spanyol kapus szerződtetését Cristiano Ronaldo is javasolta az Al-Nassr vezetőségének.

A de Geát a Manchester United-ből jól ismerő portugál klasszis ösztönzésére a szaúdi klub vezetése már fel is vehette a kapcsolatot az Atlético Madrid-nevelésű hálóőrrel, aki egy éve vár arra, hogy folytathassa pályafutását.
Az Al-Nassr anyagi lehetőségeit ismerve, nem lehet nehéz dolguk a szaúdiaknak, hogy pusztán anyagi oldalról nézve jobb ajánlatot tegyenek de Geának, mint mondjuk a Real Betis, amely kapcsán korábban mi is beszámoltunk arról, hogy érdeklődik a korábbi spanyol válogatott kapus szerződtetését illetően…

fociclub

A Átigazolások: CR korábbi manchesteri csapattársa lehet az Al-Nassr új kapusa! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.