Átigazolások: európai élcsapatok figyelik az MU ellen győztes gólt szerző koppenhágai tehetséget! – sajtóhír

Mint ismert, a dán FC Köbenhavn együttese nemrég hazai pályán hatalmas bravúrt végrehajtva legyőzte a Manchester United együttesét a Bajnokok Ligájában. A koppenhágaiak győztes találatát jegyző Roony Bardghji-val azóta, ahogyan az ilyenkor lenni szokott, hatalmasat fordult a világ.

A 18 esztendős svéd támadó kapcsán az ominózus találkozó óta azt is mondhatnánk, hogy “fél Európa felfigyelt Bardghji-ra“, aki egy csapásra magára vonzotta a sztárcsapatok figyelmét.

A szíriai származású, Kuvaitban született, svéd utánpótlás válogatott játékos 2020 nyarán került a Malmö együttesétől az FCK-hoz, ahol a ranglétrát végigjárva, egy éve az első csapat tagja, 2025 nyaráig szóló szerződéssel.

Bardghji az MU-nak lőtt gólja mellett igen szép számokat hoz a szezon egészét tekintve is, hiszen 27 találkozón 10 gólnál jár minden sorozatot figyelembe véve. A fiatal játékos ha nem is számít a Köbenhavn alapemberének, egyre meghatározóbb szerepet követel magának a csapatban.

A koppenhágai tehetség fejlődését jól jelzi a statisztikák mellett az is, hogy a mértékadó Trasnfermarkt-nál Bardghji értéke július óta megduplázódott, jelenleg 4 millió euróra taksálják; továbbá olyan európai sztárcsapatok érdeklődéséről hallani, mint a Juventus, a Bayer Leverkusen, a Chelsea vagy a Barcelona.

A transzfer-guru Fabrizio Romano beszámolója szerint az említett csapatok mellett is már számos megfigyelő tekintette meg a helyszínen a Bardghji játékát, aki, ha így folytatja, nem lenne meglepő, ha rövidesen az FC Köbenhavn egyik nagy távozója lenne (…)

(Borítókép: Photo by Maja Hitij/Getty Images)

fociclub

A Átigazolások: európai élcsapatok figyelik az MU ellen győztes gólt szerző koppenhágai tehetséget! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.