Átigazolások: Indonéziában folytatja pályafutását az AS Roma és az Inter korábbi kiválósága! – képpel

A már 35 esztendős Radja Nainggolan július óta szabadon igazolható futballistaként gondolkozhatott azon, hogy befejezi vagy folytatja pályafutását. A korábbi 30-szoros belga válogatott játékos végül utóbbi mellett döntött.

Elsőre azt gondolhatjuk, hogy meglepő döntést hozott Nainggolan, hiszen az indonéz bajnokságban szereplő Bhayangkara csapatával kötött egy éves szerződést, ugyanakkor ha figyelembe vesszük, hogy édesapja révén indonéz kötődése is van a karrierje legszebb időszakát Olaszországban, a Cagliari, az AS Roma és az Inter együtteseinél töltő középpályásnak, már jóval érthetőbb a döntés.

Érdekesség, hogy Nainggolan nemrég szintén klubváltásával lepett meg mindenkit, pontosabban azzal, hogy januárban távozott a Royal Antwerp együttesétől, hogy aztán fél évig ‘bírja’ az olasz SPAL kötelékében – Kíváncsian várjuk, hogy Indonéziában miképpen alakul majd az öntörvényű, ám kiváló képességekkel megáldott játékos karrierje!?

(Photo by ANP via Getty Images)

fociclub

A Átigazolások: Indonéziában folytatja pályafutását az AS Roma és az Inter korábbi kiválósága! – képpel bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.