Atlético Madrid: szabadon igazolható játékosként távozik a kulcsember! – sajtóhír

Egybehangzó sajtóhírek szerint nem hosszabbítja meg június 30-án az Atlético Madrid együttesénél lejáró szerződését Mario Hermoso, aki így szabadon igazolható játékosként hagyhatja el a spanyol fővárost.

A 28 esztendős, sziklaszilárd hátvéd 2019 nyarán szerződött az Atlético Madridhoz, ahol hamar Diego Simeone vezetőedző alapembere lett a védelem összeállításánál.

Hermoso az idei szezonban is kulcsembere volt a “matracosoknak” (40 tétmérkőzésen lépett pályára – a szerk.), akik nagyon szerették volna, hogy a védelem szinte minden pontján megbízhatóan jó teljesítményre képes játékos hosszabbítson, azonban jelzésértékű lehet, hogy Fabrizio Romano beszámolója szerint sem történik ez már meg.

A hírek szerint a futballista új kihívásra vágyik, és bármennyire megtartaná őt Diego Simeone vezetőedző , állítólag Hermoso már meghozta döntését a távozása kapcsán.

“Mario az egyik legjobb játékos, akivel valaha dolgoztam! Mindig ugyan olyan jó teljesítményre képes, bármilyen posztra is állítom! Elképesztő, hogy milyen pluszt ad a csapatnak! Bízom benne, hogy még meggondolhatja magát!” – fogalmazott csapata Mallorca elleni 1:0-ás győzelmét követően Simeone, akinek szavai azért inkább megerősítik a fenti gondolatmenetet, mintsem cáfolják azt…

fociclub

A Atlético Madrid: szabadon igazolható játékosként távozik a kulcsember! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.