Az Atalantától érkezhet a Napoli első új igazolása – sajtóhír

Miután eldőlt, hogy Antonio Conte lesz a Napoli új vezetőedzője, az olasz sajtóban megkezdődtek a találgatások, hogy milyen erősítések történhetnek a csapatnál…

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

Gianluca Di Marzio értesülései szerint az Atalanta tehetséges balszélsője, Nicoló Cambiaghi lehet a Napoli első új igazolása a nyári transzfer időszakban, aki a várakozások szerint szerdán aláíró Antonio Conte kívánságára érkezhet a csapathoz.

A 23 éves szélső támadó a bergamóiak utánpótlásában nevelkedett, majd az emúlt három szezont a csapattól kölcsönben töltötte. Cambiaghi előbb a Reggiana és a Pordenone alkalmazásában szerepelt a másodosztályban, az előző két idényben pedig a Serie A-s Empolinál játszott. A korosztályos válogatott játékos az előző szezonban épphogy bennmaradó toszkánai együttes alapemberének bizonyult, 37 bajnoki mérkőzésen foglalkoztatták.

A Napoli az olasz bajnokság előző kiírását címvédőként mindössze a tizedik helyen zárta, miközben három különböző edzőt fogyasztott el. A következő szezontól mindenképpen javítást remélnek, és azt szeretnék, ha a korábban az Interrel és a Juventusszal is scudettót nyerő Conte hosszú távon megoldást jelentene az edzői poszton.

fociclub

A Az Atalantától érkezhet a Napoli első új igazolása – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.