Az olasz válogatott két német csapattal is gyakorol

pietrofiglioliolasz

Campagna keretet hirdetett a január végi összetartásra, a válogatott Németország felé veszi majd az irányt.

pietrofiglioliolasz

Mini ismeretes, Alessandro Campagna csapata nem vesz részt a világligában így helyette, összetartásokkal “üti el az időt. Január 25-től február 1-jéig Berlinben fog tréningezni a csapat, ahol a Spandauval és a Waspo Hannoverrel is játszani fog.

Érdekesség, hogy a Savona játékosa, Teleki András csapattársa is bekerült a válogatottba, mint ahogy az is figyelemreméltó, hogy Giacomo Cannella is a Lazio pólósa az együttes tagja.

Az olasz válogatottnak február közepén Palermoban lesz az év első nagy megméretés, ahol a montenegrói, a német és az orosz válogatottal játszanak – az új sorozatban – az Euro Kupában.

Az olasz válogatott kerete, a január végi, berlini összetartásra.:

Zeno Bertoli, Marco Del Lungo, Nicholas Presciutti (Brescia), Pietro Figlioli, Andrea Fondelli, Gianmarco Nicosia, Edoardo Di Somma (Bpm Sport Management), Vincenzo Dolce, Alessandro Velotto (Canottieri Napoli), Matteo Aicardi, Michael Bodegas, Lorenzo Bruni, Francesco Di Fulvio, Gonzalo Echenique (Pro Recco), Luca Damonte (Savona), Giacomo Cannella (Lazio), Vincenzo Renzuto (Jug Dubrovnik).

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS