Bacca szerint a kemény munka mindig kifizetődő

Carlos Bacca, Manuel Locatelli és Suso is nyilatkozott a sajtónak a vasárnapi Cagliari elleni meccs után. Mint ismert, a piros-feketék hazai pályán 1-0-ra nyertek és a három pont sorsát eldöntő gólt Bacca szerezte.

BACCA: “Örülök ennek a pillanatnak. Ez egy fontos nap volt számomra és a csapat számára egyaránt. Minden egyes nap azért dolgozunk, hogy elérjük a céljainkat. A Cagliari egy kemény ellenfél volt, de jól tettük, hogy sohasem adtuk fel és végül nyertünk. Hiszek a kemény munkában és azt gondolom, ha jól dolgozol az eredmények jönni fognak ennek következményeként. Lapadula? A csapatért dolgozik, remekül állt be csereként és gólpasszt adott. Köszönöm neki. Az edző választása, hogy ki játszik. Mindketten keményen dolgozunk és mindent beleadunk.”

“Következő meccsek? Néhány napon belül kétszer is szembe kell néznünk a Torinóval, amely egy jó csapat remek játékosokkal és nagyszerű edzővel. Az Olasz kupa az egyik célunk. Ezt megelőzően hosszú ideig nem szereztem gólt és ez az első alkalom, hogy ilyen történik velem. Csapatjátékosnak tartom magam és azon dolgozom, hogy a maximumot nyújtsam. A jövőm? Nem távoztam, amikor a csapat szenvedett. Boldog vagyok itt és a családom is az. Részese vagyok egy nagyszerű csapatnak és örülök ennek.”

LOCATELLI: “Fontos három pontot szereztünk és nagyon boldogok vagyunk. Nehéz volt, mert az összes riválisunk győzött, ezért kulcsfontosságú volt, hogy mi is nyerjünk. Lapadula beállása volt a fordulópont. Ő egy nagyon erős játékos. Különleges volt a születésnapom, a szurkolóinkkal ünnepeltünk a San Siróban. A Milan mezét viselni valami különleges érzés.”

SUSO: “Tudtuk, hogy az összes többi csapat nyert ezen a hétvégén, tehát a Cagliari elleni győzelem nagyon, nagyon fontos volt. Nehéz dolgunk volt, mert a Cagliari keményen küzdött és jól védekezett. Bajnokok Ligája a cél? Azt hiszem, hogy túl korai lenne ezt mondani. Csak az aktuális meccsre kell gondolnunk.”

Forrás: www.acmilan.hu – RSS