Bacca ügynöke: “Carlos számára elsődleges a vb”

Carlos Bacca ügynöke nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a kolumbiai válogatott csatár a nyáron elhagyja a Milant, azonban csak európai topliga jöhet szóba.

André Silva érkezésével erősen kérdésessé vált Bacca jövője a Milannál. A 30 éves csatár ebben a szezonban 32 meccsen 13 gólig és 5 gólpasszig jutott a Serie A-ban, ezzel sorozatban a második idényében lett házi gólkirály.

Bacca jövőjéről való döntés során jelentős tényező a folyamatos játéklehetőség a jövő nyári világbajnokság miatt,

“Jelen pillanatban nyugodtak vagyunk. Nem hallottunk semmit a Milan menedzsmentjétől. Carlos a Milan játékosa. Az átigazolási időszak még csak most kezdődött és senki sem tudja, hogy mi fog történni. A Milan felé mutatott tiszteletből adódóan megismétlem, hogy Baccának szerződése van a klubbal. Nyugodtan kell kezelnünk a szituációt. Carlos iránt több nagy európai nagy klub érdeklődött és számára a legfontosabb, hogy szerepeljen az egy év múlva rendezendő világbajnokságon. Ez minden, amit szeretne. Ott akar lenni a vb-n, ezért a lehető legtöbb meccsen szeretne játszani a következő szezonban.” – mondta Sergio Barila, a játékos ügynöke.

“Bacca szeretne továbbra is magas szinten játszani Európában. Ligue 1? Manapság a francia bajnokság az egyik legjobb bajnokság, akár csak a spanyol, az angol és a német. Carlos kapott ajánlatokat Európán kívülről is, de azt mondta, hogy ezek nem érdeklik őt. Van néhány olyan piac, ahol nagy beruházásokat hajtanak végre, de az anyagi szempont jelenleg nem elsődleges.” – tette hozzá.

A FranceFootball értesülései szerint az Olympique Marseille a nyáron szeretné szerződtetni Baccát.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS