Bajnok a Fradi – Örömittas szavak a győztesektől

ftcbajnok2018

Varga Zsolt alig tudott megszólalni, de a Fradi vezetőedzője, valamint a klub operatív igazgatója nem felejtkezett meg régi harcostársáról sem, aki már nincs köztük néhány éve…

ftcbajnok2018

A Fradi tegnap 18 év után hódította el a bajnoki címet.

A főszereplők így látták a mérkőzést és a Szolnoki párharcot:

Varga Zsolt a Ferencváros vezetőedzője: A klubban zajló építkezés a csúcsra jutott, nehéz ilyenkor mit mondani. Köszönöm a csapatnak, köszönöm a bizalmat mindenkinek, köszönöm, hogy elkezdhettünk anno dolgozni, Ambrus Tomi most biztos büszke ránk odafent – mi azok vagyunk rá, és sohasem felejtjük. A döntő? A Szolnok fantasztikus csapat, nagy dolog legyőzni – mondta az mvlsz.hu-nak.

Varga Dániel a Ferencváros játékosa: Tényleg összejött minden: az érzelmek, a szakmaiság. Ez egy igazi vízilabdaünnep volt, főleg, hogy mi ünnepeltünk a végén. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ezt meg tudtuk csinálni. két dolog jut eszembe, az egyik az, hogy 18 évet várt erre az összes Fradi szimpatizáns, de megkezdődött egy Fradi-korszak. Remélem, hosszú ideig nagy sikereket fog elérni ez a csapat – nyilatkozta a fradi.hu-nak.

Nyíri Attila, az FTC operatív igazgatója: Hat évvel ezelőtt a 9. helyért játszottunk a KSI-vel, és a 27. büntetővel nyertük meg a találkozót. Eltelt öt év, és most itt vagyunk! Ezt a sikert Ambrus Tamás emlékére ajánljuk, aki nem hagyta, hogy a ferencvárosi vízilabda meghaljon! Akárhol is van a Tamás, imádjuk, és sosem feledjük – zárta gondolatait az mvlsz.hu-nak.

Fotó: ftc vízilabda

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS