Bajnokok Ligája: a Bayern kikapott, Tuchel frusztrált és dühös lett

MH/MTI
2024. február 15. csütörtök. 8:21
Frissítve: 2024. február 15. 8:22

„Számos helyzetünk volt az első félidőben, miközben nekik egy sem, a másodikban azonban teljesen elvesztettük a ritmust és a mérkőzés fonalát” – értékelt a német tréner, akinek a munkáját Lőw Zsolt segíti. „Túl sok egyéni hibát követtünk el, jött a tizenegyes és a kiállítás, melyeknek meglett a következménye” – folytatta.

Tuchel „frusztráltnak és dühösnek” nevezte magát a mérkőzés után, melyet szerinte inkább ők vesztettek el, nem pedig a Lazio nyert meg. Úgy látta, hogy együttese – melynek a Bundesligában már öt pont a hátránya a Bayer Leverkusennel szemben – jól reagált az éllovastól szombaton elszenvedett 3-0-s vereségre, de csak az első félidőben játszott megfelelően.

A Bayern München már november eleje óta nincs versenyben a Német Kupában, de Tuchel – elmondása szerint – nem foglalkozik azzal, hogy a vártnál gyengébb szereplés miatt bizonytalan a helyzete a csapat élén.
„Egyáltalán nem foglalkozom ezzel. Van egy visszavágó, tisztában vagyunk vele, mit tudunk jobban csinálni” – mondta.

A szervezetten és lelkesen futballozó Lazio tizenegyesből szerzett góllal nyert, melyet Ciro Immobile azután lőhetett, hogy Dayot Upamecano beletalpalt Gustav Isaksen bokájába és ezért piros lapot kapott.
A párharc visszavágójára március 5-én kerül sor.

Írta a Magyar Hírlap