Bajnokok Ligája: egyedi szavazást indított a Fradi

Minden hazai BL meccsen a szurkolók választhatják meg a csapat legjobbját.

Fotó: FTC Vízilabda / facebook

A szurkolók a hét hazai BL főtábla meccsén szavazhatnak és nyerhetnek. Az első kör legjobbjának Zalánki Gergőt látta közönség.

Hogyan is működik a játék?

“Hét hazai Bajnokok Ligája meccs vár a 2019/2020-as szezonban a címvédő FTC férfi vízilabdacsapatára, melyeket élőben láthatnak a Császár-Komjádi Sportuszodában, a televízió képernyőjén pedig az M4 Sporton illetve a Duna Worldön. Ezeken a találkozókon nyereményjátékra hívjuk szurkolóinkat és a nézőket!

SZAVAZZ, HOGY KI A MECCS LEGJOBBJA ÉS NYERJ!

A szavazás menete rendkívül egyszerű! Az FTC Vízilabda Facebook oldalán minden hazai Bajnokok Ligája mérkőzés utolsó percében megjelenik a „SZAVAZZ A MECCS EMBERÉRE!” bejegyzés négy játékossal. Ezek után a Facebookon elérhető emojik formájában kell reagálni, hogy közülük kit láttak az adott összecsapás legjobbjának.

A játék a meccs másnapján ér véget délben. A szavazók között 1 db páros belépőjegyet sorsolunk ki csapatunk következő hazai BL meccsére. Ezen felül pedig van egy főnyereményünk is! Azok között, akik a szezon során legalább egyszer leadják szavazatukat, egy dedikált Fradi pólót sorsolunk ki, melyet az FTC-Telekom Waterpolo minden játékosa aláírt.

A játék szerdán kezdődik!”

-áll a klub honlapján.

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS