Ballo-Touré és Rebic is megsérült a PSV ellen

Fodé Ballo-Touré és Ante Rebic személyében két játékos is megsérült a téli felkészülési időszak utolsó mérkőzésén.

A piros-feketék múlt héten pénteken a holland élvonalban szereplő PSV Eindhoven otthonába látogattak és 3-0-s vereséggel hangoltak a szerdai Salernitana elleni bajnokira. A vereség mellett negatívum, hogy sérülés miatt Stefano Pioli két játékosát is elveszítette.

A MilanNews tájékoztatása szerint Ballo-Touré vállsérülést szenvedett, amely műtéti stabilizálást igényel. A várakozások szerint az operációt a mai napon fogják elvégezni.

A szenegáli válogatott balhátvéd csereként lépett pályára a PSV elleni mérkőzésen és a meccs hosszabbításában le kellett cserélni.

Ami Rebicet illeti: a bal combjában izomsérüléssel bajlódik a PSV elleni felkészülési mérkőzés óta, így biztosra vehető, hogy nem léphet pályára a Salernitana ellen. A horvát támadó állapotát egy héten belül újra felméri az orvosi stáb. Pioli nincs könnyű helyzetben, ugyanis Rebic és Ballo-Touré mellett további 6 játékos sincs bevethető állapotban, nevezetesen Zlatan Ibrahimovic, Mike Maignan, Divock Origi, Junior Messias, Rade Krunic és Alessandro Florenzi.