Balotelli visszatérhet Olaszországba – sajtóhír

Francia lapértesülések szerint az olasz botrányhős támadó vissza szeretne térni a hazájába…

(Photo by Eren Bozkurt/Anadolu via Getty Images)

A Foot Mercato információi szerint Mario Balotelli nyitott arra, hogy a januári átigazolási időszakban elhagyja a török Adana Demirspor csapatát, mivel szívesen futballozna újra hazájában, hogy a szezon második felében kiharcolja a részvételt az olasz válogatott Eb-keretében.

A forrás kiemelte, hogy a szebb napokat is látott támadó szolgálatai iránt a Serie A gyengébben muzsikáló csapatai közül az Udinese, a Salernitana és az Empoli ugyancsak érdeklődik, így könnyen elképzelhető, hogy valamelyikükhöz leszerződhet.

A 33 éves csatár karrierje felfelé ívelő szakaszában szülőhazájában az Inter (2007-2010) és AC Milan (2013-2014 és 2015-2016), míg Angliában a Manchester City (2010-2013) és a Liverpool (2014-2016) csapataiban fordult meg. Balotelli az elmúlt időszakban gyakran váltogatta a csapatait, a legtöbbször jókora balhék kíséretében távozott aktuális csapatától. Utoljára a hosszabb időszakot 2016 és 2019 eleje között töltött az OGC Nice alkalmazásában, majd játszott a szintén francia Olympique Marseille-ben, valamint szülőhazájában a Brescia és a Monza csapatában, a 2021-2022-es szezont először töltötte az Adana Demirspornál, majd a svájci Sionhoz került, de tavaly nyáron visszatért a törökökhöz.

Balotelli nem kezdte rosszul az aktuális idényt, az első öt meccsén háromszor eredményes volt, azonban térdműtétje miatt november óta harcképtelen.

fociclub

A Balotelli visszatérhet Olaszországba – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.