Bárdosi üzeni: Gusztustalan, hogy nekem kell bizonyítanom

sanyi_marci.JPG

Egy blogbejegyzés alapján indult el Bárdosi Sándor ellen egy rágalmazáshadjárat. A blog készítője állítólag látott valakit, akit később Bárdosi Sándorral azonosít, miközben vascsővel üti a kutyáját.

Idézzük a blogbejegyzést: "Ekkor egy férfihang azt kiabálja, hogy "Berci gyere ide! Berci mit mondtam! Berci gyere már!!!"A férfi folyamatosan hívta a Bercit, aki el is indult felé, de megtorpant, és látszott, hogy nem akar oda menni, és nagyon fél. A férfi végül odament a kutyához, és egy 25-30 centi hosszú, fekete ólmos bot volt a kezében. Tudom, hogy az volt, láttam már ilyet. És talán nem is kellene tovább írni, hogy mit tett ez a paraszt a kutyával… 10-12 nagy ütést mért a kiskutyára! Ordított vele, és ütötte!"

Szerkesztőségünkbe Bárdosi Sándor kutyájával együtt érkezett. Elmondása szerint annyira felbosszantotta a bejegyzés, és hogy kutyaverőként aposztrofálják a hozzászólók, hogy két állatorvoshoz is elvitte a szóban forgó kölyök kutyát.

Lemásoltuk a két látleletet, szerkesztőségünkben személyesen is megtekinthető, idézünk belőle:

"A klinikai vizsgálatok során a kutyán külsérelmi nyomokat nem találtam. általános állapota jó, tápláltsági foka szintén. Kiegyensúlyozott, nyugodt magatartású, a gazdájával való kapcsolata jó, nem fél, fegyelmezett. Bántalmazásra utaló jeleket nem tapasztaltam a vizsgálat során."

"Az állat 4 lábon járóképes, sántaságmentesen jár, fenyegetési reflexre normálisan reagál, nem ideges, tapsolásra nem viselkedik félénken, az állat a tulajdonossal nem viselkedik bizalmatlanul, idegenekkel is barátságos. az állat jó kondícióban van, has tapintása nem fájdalmas, mellkas, bordák tapintása nem fájdalmas, alaki eltérés nem tapasztalható"

Mi is láttuk a kutyust, játékos, mindenhova fut Sanyi után, ugrik az ölébe, egyáltalán nem látszik rajta semmilyen félelem a gazdájával szemben.

"Mit tud tenni valaki, ha ismert személy, és megvádolják?

Gusztustalan, hogy nekem kell bizonyítanom hogy nincs igaza a rágalmazónak, aki egy álnév mögé bújva szemétkedik. Az, hogy a beírás hemzseg olyan hibáktól ami eleve azt mutatja, hogy nem az én kutyámról van szó, pl. a kutya neve sem az, amit a weboldalon írt.
Keresem a lehetőséget, hogy törvényes úton elégtételt vegyek, ennek érdekében vittem el két állatorvoshoz a kutyámat, a beírónak meg azt üzenem hogy megeszi amit főzött."

XLsport