Bayer: nagyon közel áll a klub ahhoz, hogy megnevezze új vezetőedzőjét! – sajtóhír

Egybehangzó német lapértesülések, valamint Fabrizio Romano beszámolója szerint a Bayern München nagyon közel áll ahhoz, hogy bejelentse új vezetőedzőjét, Ralf Rangnick személyében.

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy a jelenleg az osztrák válogatottnál dolgozó szakember az egyik lehetséges utódja lehet a nyáron távozó Thomas Tuchel vezetőedzőnek.

Az Ausztria válogatottját 2022 júniusa óta irányító Rangnick és a Bayern az elmúlt hetek során egyre többször és egyre konkrétabban egyeztetett egymással, Fabrizio Romano szerint például ‘nagyon közel állnak a megegyezéshez’.

Ahogyan Romano fogalmaz a bajorok vezetői és Rangnick oly kulcskérdésekben már közös nevezőre juthattak, mint a leendő vezetőedző hatásköri, például az átigazolási politikára.

Németország-szerte úgy tartják, a felek pozitív egyeztetéseket folytattak a lehetséges közös projektet illetően, így rövidesen valóban várható valamiféle konkrétum Ralf Rangnick jövője kapcsán.

fociclub

A Bayer: nagyon közel áll a klub ahhoz, hogy megnevezze új vezetőedzőjét! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.